Home Nieuws Beurzen en evenementen Empack geeft kijk op toekomst met breed opgezette conferenties

Empack geeft kijk op toekomst met breed opgezette conferenties

Uw knowhow updaten is uw groeikansen vergroten. Pik dus zeker een seminar mee tijdens Empack of Packaging Innovations. Samen zijn beide events een onmisbaar dubbelevent voor de Belgische verpakkingsbranche op 23 en 24 oktober in de Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Dankzij een breed opgezet kennisplatform en conferenties met topsprekers krijgt u een klare kijk op de toekomst. En u beslist wat u kan gebruiken voor uw business en wat niet.

Stel uw vragen aan Fetra, Fost Plus, IBE-BVI, Pack4Food, Universiteit van Antwerpen en Valipac tijdens het Get Smart (in) Packaging seminar met duurzaamheid als topic. Benieuwd naar de alternatieven voor ‘single use’ plastics? Volg dan het FSC-seminar met sprekers van onder andere FOD Leefmilieu, OVAM, Stora Enso. Hoe krachtig is uw verpakkingsontwerp? Kom en discussieer mee met Carrefour, Nestlé, Quatre Mains en anderen tijdens de Pentawards conferenties. U wil weer helemaal mee zijn met de laatste trends in de voedingssector? Ga in gesprek met onder andere Coca-Cola, Delhaize, Imec en Seppe Nobels tijdens het congres ‘The Future of Food’.

Binnen een maand gaat het belangrijkste dubbelevent van het jaar van start. Verlies geen tijd en registreer nu nog. Doe dit direct en u ontvangt meteen uw e-ticket, dat onbeperkt geldig is voor twee events en twee dagen.

www.empack.be