Home Nieuws Beurzen en evenementen Empack draait volgende week om netwerken, inspireren en innoveren

Empack draait volgende week om netwerken, inspireren en innoveren

Netwerken met 4.000 gelijkgestemde professionals uit de verpakkingsindustrie? Dan verwachten wij u op 23 en 24 oktober in de Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Registreer nu en werp volgende week een blik in de toekomst van de verpakkingsindustrie op Empack: het grootste verpakkingsevent in België. Bovendien kan u met uw ticket ook Packaging Innovations bezoeken: 2 vliegen in 1 klap!

Verbreed uw kennis

Volg het seminarieprogramma van Get Smart (in) Packaging en FSC met duurzaamheid en circulaire economie als rode draad. Of laat u inspireren door packaging design goeroes tijdens de Pentawards conferenties. Actief in de voedingssector? Schrijf u dan in voor het RetailDetail Food Congress.

Verdiep uw netwerk

Beleef op 23 oktober de allereerste editie van de awarduitreiking en het gala diner Get Smart (in) Packaging. Schrijf in en ontdek als eerste wie er een Get Smart (in) Packaging award, een Greener Packaging Award of een Trends Gazellen Award wint.

Uniek dubbelevent

Door de co-locatie met Packaging Innovations krijgt u een mooi overzicht van het hele verpakkingslandschap van morgen: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. Meer dan 200 exposanten presenteren u hun producten en diensten.

Registreer nu