HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Brussel morgen van start

Empack Brussel morgen van start

empack-brussel

Morgen opent Brussels Expo haar deuren voor de tiende editie van de verpakkingsbeurs Empack, welke daar morgen en overmorgen wordt georganiseerd door easyFairs. Tijdens deze jubileumeditie, die volgens Lobke Vergauwen van beursorganisator easyFairs iets heel speciaals zal worden, kunnen bezoekers terecht bij honderden exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector en kan er worden genetwerkt met bestaande en nieuwe contacten.

easyfairs-logoDe tiende editie zal natuurlijk een feestelijk tintje krijgen. “Op de eerste beursdag zal er voor het eerst een avondopening zijn en zal er een netwerkreceptie plaatsvinden waar iedereen die iets te betekenen heeft in de verpakkingssector voor zal worden uitgenodigd”, zo zei Lobke Vergauwen onlangs in een interview met PackOnline.nl.

Bent u op zoek naar dé verpakking voor uw product? Kom dan naar Empack Brussel 2011!

  • Nergens anders in België ontmoet u zoveel leveranciers op zo'n korte tijd: kijk en vergelijk.
  • Ontdek welke prominente spelers op de verpakkingsmarkt vertegenwoordigd zijn op deze tiende editie via de exposantenlijst en bereid uw beursbezoek voor met de online plattegrond.
  • Ook dit jaar brengt easyFairs een hoogstaand randprogramma met onder andere interessante en actuele topics tijdens de onafhankelijke learnShops seminars.
  • Ter gelegenheid van de verjaardagseditie is er op woensdag een avondopening met paneldebat en unieke netwerkreceptie.

Uiteraard is ook de redactie van PackOnline.nl morgen en overmorgen aanwezig op Empack Brussel voor het maken van een fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer!

Klik hier voor gratis toegang tot Empack Brussel…

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com of klik hier voor al het nieuws binnen het thema over Empack Brussel 2011.