HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Brussel: maak uw wegwijzer op maat!

Empack Brussel: maak uw wegwijzer op maat!

empack-logoeasyFairs Empack opent volgende week haar deuren in Brussel: haal het maximum uit uw bezoek! De online catalogus bevat een schat aan informatie om uw bezoek voor te bereiden. Neem een kijkje in de exposantenlijst (alfabetisch of per productcategorie); u vindt er voor elke exposant een fiche met meer info over de producten en diensten.

Voeg de exposanten van uw keuze toe aan uw bezoekerslijst door op het groene winkelkarretje naast de bedrijfsnaam te klikken. Klik op de knop ‘grondplan bekijken’; uw gewenste exposanten staan in kleur aangeduid. Via de knop ‘maak een pdf’ krijgt u deze plattegrond en deelnemerslijst in een bestand dat u kan opslaan en afdrukken.

Praktische informatie

easyFairs EMPACK verwelkomt u op woensdag 29 & donderdag 30 september in paleis 5 van Brussels Expo, telkens van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt parkeren op parking C. Daarna loopt u de passerelle door en volgt u de borden tot aan de balies. Scan uw barcode en u krijgt uw toegangsbadge, een handig beursboekje en een bonnetje voor een gratis koffie aan de stand van easyFairs.

Nog niet geregistreerd?

Klik hier voor uw badge, want vooraf registreren is tijd besparen!