HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack besteedt aandacht aan biobased, innovaties en robotics

Empack besteedt aandacht aan biobased, innovaties en robotics

Dit jaar organiseert Easyfairs de vijftiende editie van Empack. Dit heuglijke feit viert de beusorganisator op op 5 en 6 april in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch, samen met de bezoekers en de 400 exposanten.

Verpakken in de Biobased en Circulaire Economie

Hoe kun je ervoor zorgen dat je verpakking gaat passen bij een toekomst die gericht is op de biobased en circulaire economie? Welke keuzes moet je daarbij maken? Al deze vragen komen aan bod tijdens de 2 uur durende interactieve sessie. Caroli Buitenhuis (foto) is verpakkingskundige en gefocust op het versnellen van biobased innovaties in de (verpakkings)markt.

Ontdek de innovaties op Empack

Op de hoogte zijn van de nieuwste innovaties in de verpakkingsbranche? Neem deel aan de InnovatieRoute op de beursvloer. Er zijn straks verschillende innovatieroutes te volgen die langs de innovaties gaan. De Innovaties worden van te voren goedgekeurd, zodat u als bezoeker ook alleen maar de echte innovaties ziet. Bekijk nu de deelnemende innovaties!

Live op de beursvloer: Delft Robotics

Delft Robotics heeft een robotsysteem ontwikkeld met een verbeterde versie van de winnende Amazon Picking Challenge software. Op basis van 3D-beeld en de software wordt bepaald hoe de objecten opgepakt moeten worden. Objecten mogen hierbij in elke willekeurige positie en oriëntatie liggen. Kom deze machine in werking bekijken op de beursvloer.

Kijk voor meer informatie op www.empack.nl.