HomeNieuwsBeurzen en evenementenEmpack Benelux drie keer op de kalender

Empack Benelux drie keer op de kalender

Empack Brussel, Zwolle en ’s-Hertogenbosch… blokkeer uw agenda alvast, want vanaf oktober is er geen ontkomen meer aan! Dé verpakkingsbeurs van de Benelux opent het komende half jaar maar liefst 3 keer haar deuren, op 3 verschillende locaties. Empack biedt daardoor professionals uit de verpakkingsindustrie 3 verschillende kansen hun bedrijf en product (internationaal) op de kaart te zetten.

In de afgelopen maanden is er veel veranderd bij organisator easyFairs, maar hebben ook de beurzen, waaronder Empack, een complete metamorfose ondergaan. De transformatie die Empack en easyFairs hebben ondergaan is onmiskenbaar, maar de basis blijft. Eén van de grootste veranderingen vond online plaats: Empack 2014 heeft een volledig nieuwe website, waar gebruiksgemak centraal staat.

De vernieuwde site is bovendien een aantal innovatieve functies rijker geworden, waaronder een unieke online zoekmachine. Deze zoekmachine zoekt niet alleen op de Empack website, maar internationaal, over alle easyFairs beurzen, in alle industrieën en elke productcategorie heen. Zodoende vind de bezoeker echt wat hij zoekt en heeft de deelnemer een internationaal potentieel op een presenteerblaadje. Via de tool meeting scheduler komen deelnemers en bezoekers 365 dagen per jaar met elkaar in contact en is een face-2-face contact met één simpele klik gemaakt. Antwoorden op alle vragen van zowel deelnemers als bezoekers liggen dus binnen handbereik. Over gebruiksgemak gesproken!

Buiten de Benelux beschikt easyFairs over een uitgebreid portfolio aan verpakkingsbeurzen. Hierdoor is easyFairs internationaal een invloedrijke speler die nadrukkelijk in Europa aanwezig is met tientallen beurzen. Hamburg, Londen, Warschau, Madrid, Wenen, Stockholm, Helsinki en Zurich zijn slechts enkele voorbeelden van steden waar de verpakkingsbeurzen van easyFairs van onmisbare waarde zijn voor de verpakkingsindustrie.

Voor meer informatie over deelnemen aan Empack Brussel (2 & 3 oktober 2013) kunt u contact opnemen met Inne Engels: +32 (0)3 280 53 18 of inne.engels@easyFairs.com. Voor deelname aan of meer informatie over Empack Zwolle (13 & 14 november 2013), Empack ’s-Hertogenbosch (2 & 3 april 2014) of één van de andere edities kunt u contact opnemen met Susanne den Otter: +31 (0)162 408984 of susanne.den.otter@easyFairs.com.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com.