Home Nieuws Bedrijven en personen Emceepack neemt productie bloemen- en plantenhoezen Atlas Packaging over

Emceepack neemt productie bloemen- en plantenhoezen Atlas Packaging over

Per 1 maart heeft Emceepack in Lisse de productieafdeling van Atlas Packaging overgenomen. Atlas Packaging is de enige Nederlandse producent gespecialiseerd in het fabriceren van bloemen- en plantenverpakkingen. Naast deze confectieafdeling produceert Atlas Packaging ook diverse folies voor deze en andere verpakkingen. Zij gaan zich hier nu verder op focussen en Emceepack zal ook diverse folies bij hen blijven kopen.

Emceepack heeft al een eigen productielocatie in China en diverse verkoopkantoren in Nederland, Hong Kong, China en Amerika. Het bedrijf produceert in China onder andere bloemen- en plantenverpakkingen, maar ook andere plastic zakjes voor de industrie.

Door de aankoop van het machinepark van Atlas Packaging kan Emceepack klanten bedienen die een Nederlands product wensen of afnemers die hechten aan korte levertijden. Met de twee fabrieken heeft Emceepack nu een dubbele capaciteit voor de productie van bloemen- en plantenverpakkingen. Emceepack levert aan diverse groothandels van verpakkingen, maar ook direct aan kwekers, groothandels van bloemen en boeketterieën in binnen- en buitenland.

De komende tijd zal gebruikt worden om de productie in Nederland verder te optimaliseren en de diverse afdelingen met elkaar te integreren.

Kijk voor meer informatie op www.emceepack.com.

Bron: Emceepack/AgriHolland