HomeNieuwsVerpakkingenElopak lanceert meest milieuvriendelijke drankkarton tot nu toe

Elopak lanceert meest milieuvriendelijke drankkarton tot nu toe

Elopak, een toonaangevende wereldwijde leverancier van kartonnen verpakkingen voor vloeibaar voedsel, heeft de Pure-Pak Imagine gelanceerd. De Pure-Pak Imagine is volgens Elopak het meest milieuvriendelijke drankkarton tot nu toe. Het nieuwe drankkarton is een moderne versie van de originele Pure-Pak-verpakking van het bedrijf, ontworpen met een gemakkelijk te openen functie.

“We zien steeds meer dat onze Pure-Pak-drankkartons de natuurlijke oplossing is voor de wereldwijde behoefte om het gebruik van plastic flessen te verminderen”, zegt Patrick Verhelst, Chief Marketing Officer (CMO) van Elopak.

Drankkartons hebben momenteel al de laagste CO2-voetafdruk onder de verpakking van vloeibare voedingsmiddelen. Met behulp van hernieuwbare, recycleerbare en duurzaam geproduceerde materialen biedt Elopak innovatieve verpakkingsoplossingen die een natuurlijk en handig alternatief bieden voor plastic flessen en passen in een koolstofarme circulaire economie.

“Met de lancering van Pure-Pak Imagine ondersteunt Elopak de kritieke oorzaken die de problemen van onze tijd vertegenwoordigen, maar de oproep tot actie is tijdloos”, voegt Verhelst eraan toe.

www.elopak.com