HomeNieuwsBeurzen en evenementenEK-Oranje quiz tijdens Empack

EK-Oranje quiz tijdens Empack

Het zinderende WK 2010 in Zuid-Afrika ligt al weer even achter ons. Wat waren we trots op onze jongens! Helaas werd de foutloze reeks in de laatste wedstrijd hard doorbroken door de sterke Spanjaarden en werd het WK met gemengde gevoelens afgesloten. Gelukkig was er snel weer het besef van de unieke prestatie. Het feest twee dagen later in Amsterdam was er dan ook een om nooit te vergeten.

Bert van Marwijk en zijn spelers hebben Nederland een maand lang kippenvel bezorgd! De Oranjekoorts steeg naar enorme hoogte. De Grote vier, Bavariajurkjes, Vuvuzela’s, Jabulani’s en Yolanthe waren het gesprek van de dag. Jong, oud, man en vrouw, allemaal deden ze mee.

Iedereen had in deze periode opeens veel verstand van voetbal en bondscoach Bert van Marwijk kon voor advies aankloppen bij bijna zeventien miljoen collega bondscoaches.

Er gebeurde zoveel moois in deze maand, waarin het consumptiepatroon binnen Nederland ongezonde proporties aannam, de geluidsoverlast voor veel schade zorgde en de spanning alles behalve goed voor een mens kan zijn geweest.

Maar de WK-zomer ligt alweer bijna twee jaar achter ons en we maken ons op voor weer een prachtige sportzomer. Tijdens het EK in Polen en Oekraïne is Oranje weer een van de favorieten, daarom is er als opwarmer de unieke EK-Oranje quiz tijdens EMPACK 2012. Om alle Oranjemomenten in de EK-geschiedenis nog een keer te beleven en om alvast in de stemming te komen voor het komende Oranjefeest. Test met deze spectaculaire quiz met prachtige beelden uw kennis over alles wat met het Nederlands elftal te maken heeft en win een mooie prijs.

De quiz wordt tijdens EMPACK voorzien van prachtige beelden en de presentatie is in handen van Hans-Jörgen Nicolaï. Nicolai is de voetbalquizmaster van Nederland en organisator van ondermeer het NK Voetbalquiz. Tevens schreef hij meerdere voetbalquizboeken met Hugo Borst.

Wanneer: 4 april
Tijd: 14:30 – 15:30
Waar: EMPACK ARENA

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com/EMPACK-NL.