HomeNieuwsBedrijven en personenEFTA-Benelux reikt felbegeerde awards uit aan flexodrukkers

EFTA-Benelux reikt felbegeerde awards uit aan flexodrukkers

In het Hilton Hotel in Antwerpen werden op donderdagavond 9 november 2017 voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. Flexodrukkers uit België en Nederland dongen mee naar deze felbegeerde awards in maar liefst tien categorieën. De winnaars van deze editie zijn automatisch genomineerd voor de Europese Flexo Award competitie die FTA Europe in het voorjaar van 2018 organiseert. De uitreiking van deze awards zal plaatsvinden op woensdag 30 mei 2018 in het Italiaanse Milaan.

Winnaars hoofdprijs

De vakkundige jury stond onder leiding van Xavier Speeleveld. Door de brede samenstelling met experts uit diverse disciplines was de jury in staat alle aspecten nauwkeurig te beoordelen en waarderen. De volgende flexodrukkers hebben in hun award-categorie de hoofdprijs gewonnen:

  • Max Aarts – Flexo print op folie (smal)
  • Bastin-Pack – Flexo print op folie (medium)
  • Oerlemans Plastics – Flexo print op folie (breed)
  • VPK Packaging – Corrugated post print (uncoated)
  • VPK Packaging – Corrugated post print (coated)
  • Etiket Nederland – Flexo print op papier (smal)
  • Papierindustrie Adriaan Dekker – Flexo print op papier (breed)
  • Mondi Poperinge – Flexo print op papier (breed)

Innovatie awards

Naast deze acht award-categorieën voor de verschillende bedrukte materialen en drukbreedten, werden er ook twee speciale innovatie awards uitgereikt. De awards in deze categorieën gingen naar LC Packaging (Technische innovatie award flexodrukkers) en Athena Graphics (Technische innovatie award leveranciers).

“Wij willen alle winnaars en genomineerden van harte feliciteren met de door hen gewonnen Flexo Awards, en daarnaast ook de gehele flexografische industrie in de Benelux met het geweldig
hoge niveau dat dagelijks wordt behaald ten behoeve van de klant”, aldus EFTA-Benelux.

Kijk voor meer informatie op www.efta.nl.