EFM Machinery uit Roelofarendsveen is sinds de succesvolle start in 1997 uitgegroeid tot een internationaal succesvolle specialist op het gebied van het vullen, sluiten, etiketteren, sleeven, kartonneren en transporteren van flessen en potten in diverse industrieën. Met de ervaring, know-how en inventiviteit biedt EFM haar klanten altijd een passende oplossing.

EFM is één van de weinige constructiebedrijven in de Benelux op dit vlak en biedt een individuele benadering vanuit eigen ontwerp en ontwikkelingen. Veel van haar producten ontwikkelt EFM in haar eigen fabriek. Dit toont meteen de kracht van het bedrijf. Door zelf te produceren kan EFM oplossingen integreren, zodat ze altijd aansluiten bij de betreffende situatie.

Het bedrijf staat garant voor een persoonlijke benadering en het creëren van de meest optimale afvullijnen rekening houdend met alle mogelijke factoren. De servicemonteurs maken bovendien een heel belangrijk deel uit van de gehele organisatie en zorgen voor een correcte en effectieve productieopvolging.

www.efmbv.nl