HomeNieuwsVerpakkingeneet!verleden stopt culinaire geschiedenis in een potje van Dijkstra Vereenigde

eet!verleden stopt culinaire geschiedenis in een potje van Dijkstra Vereenigde

Haar culinair historische producten vertellen op subtiele wijze een historisch verhaal en zijn geïnspireerd op historische bronnen, zoals manuscripten, fresco’s en mozaïeken uit Europa en de Arabische wereld. Al snel was duidelijk dat een aansprekende presentatie van de historische producten essentieel is. eet!verleden kiest heel bewust voor een sfeervolle, speelse én eigentijdse manier van presenteren.

In de zoektocht naar verpakkingsmaterialen sprong al snel Glazenflessenenpotten, onderdeel van Dijkstra Vereenigde, er uit. ‘Hun brede assortiment van potten, flessen én sluitingen bood precies wat er nodig was om de historische tapenades, jams, chutneys, siropen, wijnen en kruidenmengsels dat frisse eigentijdse uiterlijk te geven. Bovendien bieden ze een snelle service, denken met je mee over keuzes en zijn altijd erg vriendelijk.”

In de keuken werkt zij zo veel mogelijk met streek- en biologische producten. Daarmee wil eet!verleden laten zien dat deze moderne trends verrassend goed aansluiten op hoe wij in de geschiedenis kookten en aten; nog niet zo lang geleden was biologisch logisch en kwamen ingrediënten uit de eigen streek. Die traditie zet eet!verleden met volle overtuiging voort, ook in de keuze van de verpakkingen.

www.glazenflessenenpotten.nl