Het is bij ons in Europa niet echt een heel bekend bedrijf, maar de kans is groot dat de Basmati-rijst die u eet van LT Foods komt. Weliswaar verpakt in een zak van bijvoorbeeld Lidl of Jumbo, maar afkomstig van de Maasvlakte in Nederland. LT Foods is ondertussen een van de leidende bedrijven in Basmati-rijst. Kenmerkend is hierbij dat LT Foods een van de weinige bedrijven is die de gehele supply chain verzorgt: van de rijstverbouwing tot en met de verpakking en distributie naar de winkel.

Qua type verpakkingen is uitgebreid onderzoek gedaan. Op basis van dit onderzoek zijn de verpakkingsmachines gekozen. Directeur Aditya Arora van LT Foods Europe: “Al in 2014 bezochten we Interpack en ontmoetten we Rovema. We hebben na de kennismaking met Rovema meerdere rijstfabrieken bezocht en het was voor ons duidelijk dat Rovema voor ons de leverancier zou worden voor de verpakkingslijnen. De ervaringen van de afgelopen twaalf maanden hebben bevestigd dat dit inderdaad de juiste keuze is geweest. Hierdoor zal Rovema ook voor volgende investeringen zeker weer een partner zijn.”

Een echt tevreden klant vertelt zonder enig voorbehoud. “Vanaf het eerste contact heeft Rovema ons goed geadviseerd, gericht op het hebben van een lange-termijnrelatie. We zijn echt geholpen bij het maken van de juiste keuzes en het nemen van de goede beslissingen.
De set-up en installatie is vervolgens uitstekend verlopen, waardoor we in relatief korte tijd operationeel waren. En over de service zijn we eveneens tevreden. Er wordt attent en goed hulp geboden.”

www.rovema.com