HomeNieuwsBedrijven en personenEd van Veen voegt zich bij het team van Ulma Packaging in...

Ed van Veen voegt zich bij het team van Ulma Packaging in Nederland

Onlangs heeft Ed van Veen zich bij het team van Ulma Packaging gevoegd. “Mijn naam is Ed van Veen en per 1 september ben ik begonnen als Sales Engineer bij Ulma Packaging in Nederland. Ik ben 48 jaar en woon in Haarlem samen met mijn vrouw en onze drie kinderen”, vertelt Ed van Veen kort wat over zichzelf.

Wat deed je hiervoor?

“Ik ben na mijn WTB-opleiding actief geweest in meerdere uitvoerende technische functies, later heb ik de switch gemaakt naar de saleskant. De laatste tien jaar ben ik actief geweest als Sales Engineer voor twee Duitse fabrikanten op het gebied van dynamisch wegen en inspectiesystemen in met name de voedingsmiddelenindustrie.”

Waarom koos je voor een nieuwe uitdaging bij Ulma?

“Ulma Global Packaging is een grote fabrikant van een zeer compleet programma verpakkingsmachines. Daar het Ulma-team in Nederland de activiteiten verder wil uitbreiden en ik hier de mogelijkheid heb mij breder te ontwikkelen binnen deze sector, heb ik deze kans met beide handen aangepakt.”

Wat worden je werkzaamheden bij Ulma?

“Ik zal mij met name in de sectoren zuivel, vlees en ready meals gaan bezighouden met de technische verkoop van onze systemen aan huidige en toekomstige relaties.”

www.ulmapackaging.nl