HomeDossiersDuurzaamheidEcocups: papieren drinkbekers van Argos Packaging & Protection

Ecocups: papieren drinkbekers van Argos Packaging & Protection

argos-beker

Vanaf heden heeft Argos Packaging & Protection een nieuw product in haar assortiment. Zij levert nu ook papieren drinkbekers (ecocups). Deze bekers zijn geschikt voor zowel koude als warme dranken. Het papier waarvan de bekers zijn gemaakt, is FSC gecertificeerd. Dit FSC keurmerk geeft de zekerheid dat de grondstof van het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Door dit keurmerk kunnen de milieubewuste bekers meehelpen om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

argos-logo-nieuwDe papieren drinkbekers zijn in eigen huisstijl in maximaal 5 kleuren te bedrukken. Doordat de bekers worden geproduceerd in Nederland zijn ze snel leverbaar. Ook geeft dit als voordeel dat de bekers vanaf een kleine oplage te bestellen zijn. De bekers zijn bijzonder geschikt om in te zetten tijdens een evenement of een beurs. De bekers zijn representatief voor het bedrijf en ze hebben een professionele uitstraling.

De bekers zijn verkrijgbaar in 2 maten, namelijk in de afmeting 6oz en in de afmeting 8oz. De 6oz (koffiebeker) heeft een inhoud van 150 ml (180 ml tot de rand). De 8oz (‘cup-a-soup’ beker) heeft een inhoud van 225 ml (250 ml tot de rand).

Kijk voor meer informatie op www.argos.nu.