HomeMachinesAandrijven en besturenEaton lanceert compacte en veelzijdige signaalzuil

Eaton lanceert compacte en veelzijdige signaalzuil

Eaton introduceert de meest recente innovatie op gebied van visuele en akoestische signalering: de Signaalzuil Compact. Dit eenvoudig product biedt hoge zicht- en hoorbaarheid voor een hele reeks aan toepassingen. De zuil combineert de hoogst beschikbare industriële functionaliteit met kwaliteit en een strak compact design.

Hierdoor verbetert de Signaalzuil Compact de uitstraling van machines, transportbanden, logistieke systemen of kassa's in supermarkten. Om bestellen en installeren zo eenvoudig mogelijk te maken, wordt de signaalzuil verkocht als één compleet apparaat, met keuze uit drie verspillende montagemogelijkheden.

Alle modellen zijn voorzien van drie continu LED-modules in rood, geel en groen. Deze worden universeel herkend als signalen voor stop/gevaar, waarschuwing en start/veilig. Er is geen speciale training of interpretatie nodig om de betekenis van elk licht te begrijpen. Bij de meeste varianten is de rode LED-module ook als knipperende module inzetbaar.

De compacte signaalzuil heeft IP66 en Nema 4X beschermingsgraad, zodat deze veilig kan worden gebruikt in veeleisende en vochtige omgevingen.

De optionele akoestische module zendt een pulstoon van meer dan 70 decibel uit zodat de status van het systeem duidelijk hoorbaar is. De akoestische module is volledig geïntegreerd in de behuizing, die gemaakt is van UV-beschermde kunststof en een diameter van 61 mm heeft.

www.eaton.nl