Home Nieuws Beurzen en evenementen Easyfairs schakelt hulp en advies in om Empack 'corona-proof' te maken

Easyfairs schakelt hulp en advies in om Empack ‘corona-proof' te maken

De Nederlandse overheid bekendgemaakt dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet door mogen gaan. Ondanks dat Empack niet in deze periode valt, willen wij jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Bij Easyfairs gaat men ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop Easyfairs beurzen en events vormgeeft. Het uitgangspunt is dat Empack veilig is en dat iedereen zich veilig voelt. Easyfairs is daarom bezig om Empack ‘corona-proof' te maken en hoopt hier binnenkort meer bekend over te maken.

Irma de Hoon, Group Event Director bij Easyfairs Nederland, over de huidige situatie: “We hadden ons dit beursjaar anders voorgesteld, maar na de nieuwe overheidsmaatregelen die zijn afgekondigd, is duidelijk dat opnieuw veel beurzen en events in de zomer niet plaats kunnen vinden. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat er na deze bizarre periode een tijd komt dat we niets liever willen dan elkaar face-to-face ontmoeten. Al was het maar om elkaar even weer in de ogen te kijken, bij te praten onder het genot van een kop koffie en plannen te maken voor de toekomst die op ons wacht. En det is de tijd dat wij er meer dan ooit voor de verpakkingsindustrie willen zijn. Het uitgangspunt is dan ook dat we in september een mooie editie van Empack kunnen organiseren, die de industrie weer de broodnodige stappen voorwaarts biedt.”

Teneinde Empack ‘corona-proof' te maken, wordt de hulp en het advies ingeschakeld van een aantal exposanten. Samen met hen wordt eerst aan een plan gewerkt om de beursvloer van Empack 2020 meer dan veilig in te richten. Vervolgens worden de consequenties hiervan met alle deelnemende partijen gedeeld. Naar verwachting kan in de tweede helft van mei contact met alle exposanten worden opgenomen om tot definitieve inrichting van de beursvloer te komen.

www.empack.nl