Home Nieuws Beurzen en evenementen Easyfairs praat exposanten en partners bij over initiatieven Empack

Easyfairs praat exposanten en partners bij over initiatieven Empack

Op donderdagochtend 5 december heette beursorganisator Easyfairs exposanten en andere geïnteresseerden van harte welkom in het vernieuwde congrescentrum Next Level van Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze ontbijtsessie werd men meegenomen in alle nieuwe initiatieven en veranderingen die hen te wachten staan tijdens Empack 2020 in Utrecht.

Naast een ontbijt was er op donderdagochtend 5 december een introductie van de initiatieven Empack Towards Zero Waste, Start-ups Launchpad, Kitchen of Materials, Brightlands Innovation Hub, Studenten Packathon, Verpakken Ontbijtnieuws en kennistheaters, was er een toelichting over de optimalisatieslag op het gebied van logistiek en concept, was er een rondleiding langs nieuwe standbouwconcepten en was er natuurlijk gelegenheid tot netwerken.

Easyfairs heeft samen met Jaarbeurs Utrecht een nadrukkelijke ambitie om de op- en afbouw van Empack zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom zijn een aantal maatregelen genomen en heeft Easyfairs haar samenwerking met logistiek partner Valverde uitgebreid. Dit alles moet voor de exposanten resulteren in een prettige start van een succesvolle deelname aan Empack 2020 in Utrecht.

“We hebben we een geslaagde ontbijtsessie gehad van Empack 2020. Na een heerlijk ontbijt hebben we onze exposanten en partners bijgepraat over de mooie initiatieven die we op 31 maart, 1 en 2 april 2020 in Jaarbeurs Utrecht brengen”, blikt Easyfairs terug op de geslaagde ontbijtsessie.

www.empack.nl