Packaging Innovations, het marketing & design event over verpakkingsontwerp en display, heeft de eerste innovaties van haar exposanten voor de Innovation Gallery goedgekeurd. “Zij maken nu kans op de felbegeerde Packaging Innovations Award”, laat de organisatie enthousiast weten op social media.

Innovation Gallery

Op de Packaging Innovations showvloer zijn 'the latest and greatest' innovaties te vinden in de Innovation Gallery. De Innovation Gallery is een online en onsite expositie van de belangrijkste innovaties van onze exposanten. De inzendingen van de deelnemers worden tijdens het event onderworpen aan de mening van de professionele bezoeker.

Packaging Innovations Award

De brand owners, designers en verpakkingsmanagers kiezen de in hun ogen beste innovatie. De meest gekozen innovatie aan het einde van dag twee van het event ontvangt de Packaging Innovations Award 2018. Hiermee is deze prestigieuze Packaging Innovations Award naar eigen zeggen de enige publieksprijs van Nederland.

Packaging Innovations

Op 10, 11 en 12 april is Jaarbeurs Utrecht het onderkomen voor marketeers, brand owners, designers, verpakkingsmanagers en –inkopers die op zoek zijn naar nieuwe kansen voor verpakkingen en displays. Meer dan 2.500 potentiële opdrachtgevers komen dan samen op Packaging Innovations. De zesde editie van Packaging Innovations brengt meer dan 100 exposerende innovatiepartners en een hoogwaardig internationaal sprekersprogramma met meer dan 30 experts over onder andere verpakkingsdesign, smart packaging, shopper marketing en verpakkings-innovaties. Deze editie is gelijktijdig met Empack, de verpakkingsbeurs van Nederland.

Genomineerden Packaging Innovations Award 2018