HomeNieuwsBeurzen en evenementenEasyfairs lanceert nieuw intralogistiek evenement Logistics & Automation

Easyfairs lanceert nieuw intralogistiek evenement Logistics & Automation

Beursorganisator Easyfairs lanceert in het voorjaar van 2021 haar nieuwe intralogistieke evenement, Logistics & Automation. Het gloednieuwe event staat compleet in het teken van intralogistieke oplossingen voor warehousing activiteiten en technologieën voor fabrieksautomatisering. De eerste editie in Nederland vindt plaats op 31 maart en 1 april 2021 in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch.

De toekomst van magazijnbeheer en distributiecentra vereist een maximale flexibiliteit, volledige automatisering en smart data. Vooral op het gebied van intralogistiek worden processen steeds sneller en effectiever om in te spelen op wereldwijde trends en toenemende verwachtingen van klanten. Hoe komt het magazijn van de toekomst eruit te zien? En hoe kunnen bedrijven zich verzekeren van een toekomstbestendig businessmodel? Daarvoor zijn innovatieve oplossingen nodig. Het event Logistics & Automation biedt hierin nieuwe inzichten en reikt waardevolle handvatten en oplossingen aan voor logistieke, operationele en productiemanagers die verantwoordelijk zijn voor opslag en behandeling van goederen – van ontvangst tot verzending – alsook voor systeemingenieurs, ICT-professionals, inkoopmanagers en senior management.

“Logistics & Automation, als intralogistieke hotspot, weerspiegelt de automatisering van verschillende fysieke en managementprocessen, gedreven door verschillende ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld System integration, Smart System Technology, Logistic Services en Warehousing design”, zegt Arnaud Istas, hoofd van de productontwikkelingsgroep bij Easyfairs. “Met een prachtig aanbod aan exposerende bedrijven, verschillende demo’s en een vol dagprogramma in het theater, is iedere intralogistieke professional in één dag weer helemaal op de hoogte van wat er speelt op het gebied van intralogistiek en automatisering.”

Wie actief is in intralogistiek, heeft ook baat bij intelligente verpakkingstechnologie. Logistics & Automation zal gelijktijdig plaatsvinden met vakbeurs Empack, zodat een sterk totaalaanbod op het gebied van verpakking, intralogistiek en automatisering wordt gefaciliteerd. Voortaan wordt Empack het enige merk voor evenementen in de verpakkingssector en wordt Logistics & Automation tweejaarlijks naast Empack georganiseerd. Hiermee borduurt Easyfairs voort op het uitbouwen van de groeiende integratie tussen verpakkings- en intralogistieke processen. Istas: “Het wordt een uniek en kwaliteitsvol ontmoetingsplatform voor experts, door experts. Gegarandeerd een spannende en verrijkende ervaring voor een boeiende sector.”

www.logistics-automation.nl