HomeNieuwsBeurzen en evenementeneasyFairs haalt het internationale evenement op het gebied van verpakkingsinnovaties naar Nederland

easyFairs haalt het internationale evenement op het gebied van verpakkingsinnovaties naar Nederland

easyfairs-packaging-innovations-amsterdam-2011

De vakbeurs Packaging Innovations 2011 brengt de keten van idee tot realisatie bijeen op 30 november en 1 december a.s. in de Passenger Terminal Amsterdam. Packaging Innovations gaat in op vorm, materiaal en design van verpakking. Vanuit deze nieuwe invalshoek creëert men een inspirerend platform waar zowel marketing als verpakkingskundige samen komen om in een lounge atmosfeer de laatste trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied te beleven.

easyfairs-logoEen juiste mix van exposanten presenteert een keur aan innovatieve oplossingen. In combinatie met een sterk seminarprogramma zal dit een inspirerend evenement worden voor elke professional die voorop loopt binnen zijn vakgebied. Waar de huidige verpakkingsbeurzen gedomineerd worden door technologie, gaat Packaging Innovations in op de meerwaarde van verpakking op het gebied van materialen & design. Op dit evenement worden dan ook geen machines gepresenteerd maar betreft het een exclusief evenement waar Brandmanagers, Verpakkingsspecialisten, Marketeers en Designers samenkomen om de laatste verpakkingstrends te ervaren.

Voor wie is Packaging Innovations? Exposanten zijn leveranciers van innovatieve verpakkingen, verpakkingsmaterialen, displays, contractpackers, smart packaging, design & ontwerpbureaus, innovatieve coatings en inkten, labelling en milieuvriendelijke verpakkingen. Bezoekers zijn professionals die voorop lopen binnen hun vakgebied, zoals Brandmanagers, Categorymanagers, Conceptontwikkelaars, Creative designers, Marketing managers, Designers, Productontwikkelaars, R&D Managers en Verpakkingsspecialisten.

Eerder heeft dit evenement al in Birmingham, Barcelona, Warschau en Londen plaatsgevonden. Vanwege het internationale succes en de vraag vanuit de Nederlandse markt is er voor gekozen om op 30/11 & 1/12/2011 Packaging Innovations naar de Passenger Terminal in Amsterdam te halen.

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com.