HomeNieuwsBedrijven en personeneasyFairs en Van Geelen bundelen krachten

easyFairs en Van Geelen bundelen krachten

easyfairs-logoOnlangs hebben Johan Seijbel, General Manager van Van Geelen Standinrichtingen, en Cornelien Baijens, Managing Director van easyFairs Netherlands, een contract ondertekend waardoor Van Geelen de nieuwe partner wordt voor alle Nederlandse vakbeurzen van easyFairs. Van Geelen wordt hierbij exclusief leverancier van meubelen en tapijt.

Johan Seijbel verklaarde verheugd te zijn. “easyFairs is één van de toonaangevende onafhankelijke beursorganisatoren in Nederland en wij zijn blij om bij te kunnen dragen aan de verdere groei van easyFairs en natuurlijk alle klanten van easyFairs van dienst te kunnen zijn”, aldus Johan Seijbel.

De keuze voor Van Geelen was volgens Cornelien Baijens een logische. “Van Geelen is onderdeel van de Boemer Rental Services Group die in Nederland marktleider is en verspreid over Europa 15 vestigingen heeft. Dit betekent dat Van Geelen een stabiele partner is die alle specialismen in huis heeft en dus een uitstekende partij is en onze exposanten een goede service kan bieden”, aldus Cornelien Baijens.

Van Geelen zal haar assortiment via de beurswebsite van easyFairs aanbieden, waarbij exposanten via deze website zelf extra meubelen kunnen bijbestellen.

easyfairs-geelen

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com en/of www.vangeelen.nl.