HomeNieuwsBeurzen en evenementeneasyFairs Empack Den Bosch 2010 van start

easyFairs Empack Den Bosch 2010 van start

empack-den-bosch-2010-start

Vanochtend is in de Brabanthallen in Den Bosch de beurs Empack van start gegaan, volgens organisator EasyFairs hét verpakkingsevent waar de de markt samenkomt om te netwerken, relaties te onderhouden en de nieuwigheden in de sector te ontdekken. easyFairs Empack is volgens de organisatie in de loop der jaren namelijk uitgegroeid tot een onmisbaar vakevent, waar niemand wil ontbreken.

easyfairsTijdens deze editie kunnen bezoekers met hun verpakkingsvraag terecht bij 330 exposanten uit alle deelgebieden van de verpakkingssector die hun noviteiten aan het publiek voorstellen. Neem alvast een kijkje op de plattegrond om te kiezen welke bedrijven u wilt bezoeken. De perfecte manier om alle verpakkingsoplossingen te vergelijken en via rechtstreeks contact met de bedrijven meer informatie te krijgen. Bovendien is de beurs een uitgelezen ontmoetingsplatform, waar genetwerkt kan worden met bestaande en nieuwe contacten.

Uiteraard is de redactie van PackOnline.nl vandaag en morgen ook aanwezig op Empack Den Bosch. We zullen een uitgebreide reportage met foto’s van standhouders, producten en innovaties maken. Deze fotoreportage vindt u aanstaande vrijdag op PackOnline.nl.

Klik hier voor een gratis toegansbewijs voor Empack Den Bosch 2010.

empack-den-bosch-2010-mail-3

Praktische informatie
easyFairs® EMPACK
woensdag 7 & donderdag 8 april 2010
Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch
Ingang via centrale entree (ingang C)
Openingsuren : 09.00 – 17.00 uur
Routebeschrijving

Klik hier voor een gratis toegansbewijs voor Empack Den Bosch 2010.