HomeNieuwsBedrijven en personenEasyfairs daagt u uit voor Empack Relatiedagen in Hardenberg

Easyfairs daagt u uit voor Empack Relatiedagen in Hardenberg

Empack Relatiedagen, het netwerkevent dat op 20 en 21 september 2017 tegelijkertijd met Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Evenementenhal Hardenberg plaatsvindt, is de gelegenheid om verpakkingsuitdagingen met professionals uit verschillende verpakkingsdisciplines te bespreken. Met deze nieuwe variant van het bewezen Empack-concept brengt Easyfairs ook de Noord-Nederlandse verpakkingsindustrie bij elkaar.

Onderscheidend aan de Empack Relatiedagen is ook dat aandacht wordt besteed aan netwerken in verschillende disciplines. Het gaat niet alleen om de relatie tussen exposant en potentiële klant, maar er is ook aandacht voor de interactie tussen verpakkingsprofessionals onderling. Zij komen voorafgaand aan de beurs op een sportieve en ontspannen manier met elkaar in contact op een Golf Business Event, dat op dinsdagmiddag 19 september aanstaande op Golfclub Hooge Graven in Ommen wordt georganiseerd. De twee daaropvolgende dagen zijn volledig ingericht op de relatie tussen de exposant en bezoekers, maar ook tussen bezoekers onderling.

In onderstaande video vertelt Irma de Hoon, Group Event Director bij Easyfairs, wat exposanten en bezoekers kunnen verwachten en daagt zij hen tevens uit voor het Golf Business Event voorafgaand aan de Empack Relatiedagen.

Klik hier indien u de video niet kunt bekijken…

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com.