Home Nieuws Beurzen en evenementen Easyfairs brengt verpakken, logistiek en automatisering onder één dak

Easyfairs brengt verpakken, logistiek en automatisering onder één dak

Volgende week is het zover, dan vinden de vakbeurzen Empack, Automation en Logistics & Distribution plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. De 400 exposanten, topsprekers uit de logistieke en verpakkingsindustrie en een rijk programma aan activiteiten maken de events een ‘must visit’. De urgentie om de beurs te bezoeken is per definitie ingegeven door brancheontwikkelingen. Daar wil je natuurlijk graag over bijpraten met experts, maar ook met collega’s. De Brabanthallen bieden daartoe op 3 en 4 april een perfecte setting.

Nieuw dit jaar op Empack zijn de Netwerklounges. De lounges zijn gericht op peer-to-peer netwerken voor de bezoeker, uitgesplitst naar diverse thema’s. Praat in deze lounges met elkaar of met de experts van KIDV, PEFC en MVO Nederland verder over actuele thema’s uit de verpakkingsindustrie, zoals plasticrecycling, ketensamenwerking en biobased materialen. Of bezoek de netwerklounge over het nieuwe aandachtsgebied Design for Intended Use, dat NVC introduceert op Empack.

Mede dankzij de co-locatie met Empack en Logistics & Distribution is een bezoek aan Automation bijzonder effectief. Op Automation komt het aanbod aan toepassingsmogelijkheden voor systeem integratie, aandrijftechniek, digitalisering en besturings- en bewegingstechnologie terug. Kortom, alle schakels in het proces van verpakken tot logistiek zijn vertegenwoordigd en bieden samen de totaaloplossingen voor de industriële automatisering op het gebied van packaging en logistics. Ook hier is het vinden van de juiste samenwerking van essentieel belang. De exposanten en experts in het lezingenprogramma dagen de bezoeker daartoe graag uit.

E-commerce heeft een grote impact op warehouses. Markten veranderen snel en logistiek speelt een prominente rol in hedendaagse bedrijfsmodellen. Logistiek wordt responsiever en real-time data speelt hierin een centrale rol. Hoe kan een magazijn blijvend concurrentievoordeel leveren? Ontdek hoe het logistieke proces geoptimaliseerd kan worden op Logistics & Distribution. Deel ervaringen met de deelnemende bedrijven, discussieer mee in de netwerklounges of woon één van de maar liefst zestien interactieve kennissessies bij om zo de samenwerking tussen logistiek, verpakkingen en automatisering te optimaliseren. Vergroot het rendement door kosten te besparen, te verduurzamen en zorg voor grotere veiligheid.

www.empack.nl