HomeNieuwsBeurzen en evenementenEasyfairs blikt terug op online evenement Empack Reconnect

Easyfairs blikt terug op online evenement Empack Reconnect

Lange tijd zag het er volgens beursorganisator Easyfairs naar uit dat de vakbeurs Empack fysiek doorgang zou vinden in Jaarbeurs Utrecht. In samenspraak met de community besloot Easyfairs echter dat de fysieke ontmoeting op Empack uitgesteld wordt tot maart volgend jaar. Dit nam niet weg dat het volgens Easyfairs hoog tijd was om de verpakkingsbranche opnieuw bij elkaar te brengen. Empack Reconnect, de eerste online verpakkingsbeurs van de Benelux, vond plaats op donderdag 17 september.

Op Next Level, de hypermoderne bovenverdieping in Evenementenhal Gorinchem, werd een hoofdpodium en studio ingericht. Gastheren Ivo Horn en Rowdy van den Nieuwenhuizen gidsten bezoekers door de mogelijkheden van het online platform en bezoekers zochten interactie met exposanten en sprekers, maar ook met elkaar in diverse netwerklounges.

“Na de start om 10.00 uur was het voor alle betrokkenen even wennen, maar al snel werden eerste connectieverzoeken verstuurd en geaccepteerd. De sprekers waren enthousiast over de professionele setting en spraken hun enthousiasme uit over de mogelijkheid tot napraten met bezoekers via de chatfunctie”, aldus Rowdy van den Nieuwenhuizen van Easyfairs.

“Het is mooi om te zien dat dit evenement binnen circa drie weken op poten is gezet, waarbij vrijwel alles naar behoren is verlopen via het online platform Swapcard. Het online platform Empack Reconnect heeft zich als solide platform bewezen en biedt daarmee een mooie basis richting de toekomst.”

De presentaties en opgenomen livesessies zijn vanaf komende week te vinden op de website van Empack. Easyfairs kijkt met veel plezier terug op de online lancering, maar kijkt met nog meer plezier uit naar hopelijk een fysieke ontmoeting op 31 maart en 1 april 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch.

www.empack.nl