Home Nieuws Beurzen en evenementen Dynamiek in industrie vertaalt zich in bezoekersaantallen Empack

Dynamiek in industrie vertaalt zich in bezoekersaantallen Empack

De vakbeurscombinatie Empack en Automation, die op 3 en 4 april samen met Logistics & Distribution werd georganiseerd, is bezocht door ruim 8.600 unieke, kwalitatieve bezoekers. Dat zijn er 300 meer dan tijdens de vorige editie in 2017 in de Brabanthallen in Den Bosch. In totaal 400 exposanten presenteerden zich op deze beurscombinatie.

“Er speelt momenteel erg veel in de markt, vooral op het gebied van duurzaamheid. Bezoekers kregen antwoorden en oplossingen aangereikt bij zowel exposanten als tijdens de sessies in het kennistheater. Dat maakten Empack en Automation niet te missen events”, zegt Irma de Hoon, Group Event Director van organisator Easyfairs. “De groei in bezoekers, zowel in kwantiteit als kwaliteit, danken we aan een aantal essentiële factoren die het succes van een vakbeurs bepalen. De sfeer was erg positief en de uitstraling van de beurs is verbeterd, mede door de vernieuwde entree en aankleding. Wat we daarnaast van veel bezoekers hoorden, was dat de diverse seminars in het kennisprogramma erg goed aansloten op de actualiteiten in de sector. Ze gaven aan dat Empack en Automation een gedegen kennisplatform vormen voor uitdagingen in de verpakkingsindustrie. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen.”

Na twee drukke beursdagen keek organisator Easyfairs samen met haar exposanten en bezoekers terug op een succesvolle editie. Het team van Pack Online was er natuurlijk ook weer bij en maakte een fotoreportage van onder andere exposanten, innovaties, producten en de sfeer op de beursvloer. Bovendien zetten we in aanloop naar het event alvast al het nieuws op een rijtje.

www.empack.nl