HomeNieuwsDynamic Shipper van Polymer Logistics biedt toegevoegde waarde

Dynamic Shipper van Polymer Logistics biedt toegevoegde waarde

polymer-dynamic-shipper-1

Polymer Logistics, een toonaangevende leverancier van herbruikbare verpakkingssystemen voor de retail, bracht enige tijd geleden de Dynamic Shipper op de markt. Dit verpakkingssyteem heeft een beweegbare bodem, welke omlaag zakt op het moment dat het product wordt aangevuld en weer omhoog komt wanneer een klant een product uit de bak pakt. “Het gebruik van de Dynamic Shipper bespaart tijd en geld. Daarnaast komt het gebruik de zichtbaarheid van het product en hierdoor de verkoop ervan ten goede. Uit onderzoek is gebleken dat de omzet met gemiddeld 11% groeit”, zegt Irma Stoffels van Polymer Logistics in een artikel op AGF.nl.

polymer-logoDe Dynamic Shipper is volgens haar dan ook positief ontvangen op de markt. “De reacties zijn erg positief. De Dynamic Shipper wordt inmiddels al door diverse retailers in Nederland, Groot-Brittannië, de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland gebruikt en deze maand zal ook de Belgische supermarktketen Delhaize de bakken in gebruik gaan nemen voor de aardappelen en uien”, vertelt Irma Stoffels.

Polymer Logistics ziet ondanks het succes van de Dynamic Shipper nog voldoende groeimogelijkheden op de sterk concurrerende markt. “Naast verbreding van ons assortiment, werken we ook aan kleine innovaties. Dit heeft vooral ten doel om in te spelen op de specifieke behoeften van individuele klanten. We gaan de dialoog aan met klanten, zo ontdekken we verbetermogelijkheden en die voeren we vervolgens uit”, zegt Irma Stoffels.

polymer-dynamic-shipper-2
De Dynamic Shipper bij retailers in binnen- en buitenland.

Klik hier om het volledige artikel te lezen of kijk voor meer informatie op www.polymerlogistics.com.

Bron: AGF.nl