Home Nieuws Beurzen en evenementen Duurzaam, biologisch afbreekbaar of ecologisch verantwoord

Duurzaam, biologisch afbreekbaar of ecologisch verantwoord

Uit de bezoekersenquête van EMPACK 2012 blijkt dat veel bezoekers op zoek zijn naar duurzame, biologisch afbreekbare of ecologisch verantwoorde verpakkingen. Deze markt blijft groeien en steeds meer producenten hebben milieuvriendelijke alternatieven voor traditionele verpakkingen in hun assortiment. Om deze producten extra onder de aandacht te brengen, biedt EMPACK haar exposanten de gelegenheid uw duurzame oplossingen in de ecoPACK lounge op te nemen. Bezoekers kunnen zo eenvoudig zien welke exposanten duurzame verpakkingen aanbieden.

ecoPACK Lounge

Deelname aan de ecoPACK Lounge is eenvoudig. In deze lounge kunnen exposanten door middel van het uitstallen van hun product op een display, met daarbij het standnummer, hun ecoproduct onder de aandacht van de bezoekers brengen. Voor bezoekers aan deze lounge wordt een biologisch sapje geschonken die men in deze inspirerende omgeving kan nuttigen. Naast deelname aan de ecoPACK Lounge krijgen exposanten ook een extra vermelding op de website pagina met een doorverwijzing naar hun bedrijfspresentatie.

Voor deelname aan de ecoPACK Lounge vragen wij een bijdrage van € 500. De ecoPACK Lounge is alleen te boeken voor exposanten van EMPACK. Voor de ecoPACK Lounge geldt een maximaal van 30 deelnemers. Wees er dus op tijd bij.

Wat krijgen exposanten?

  • Een extra ruimte om hun eco verpakking/eco ontwikkeling te laten zien. Zij mogen een verkoper erbij afvaardigen maar dat is niet noodzakelijk. Er zal ook een verwijzing zijn naar hun stand.
  • Omschrijving bij de display van het product
  • 2 specifieke persberichten met hun eco verpakking in het middelpunt
  • Extra vermelding op de website pagina onder het kopje ecoPACK met een doorwijzing naar hun bedrijfspresentatie.
  • Specifieke uitnodiging naar bezoekers die op zoek zijn naar deze ontwikkelingen.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-NL.