HomeNieuwsDutch Pack stelt zichzelf voor aan Scandinavië

Dutch Pack stelt zichzelf voor aan Scandinavië

dutchpack-logoDutch Pack, een succesvol Nederlands verpakkingsbedrijf, is al 25 jaar actief in binnen- en buitenland op het gebied van flexibele verpakkingen. Om verdere groei te realiseren stappen we nu over de volgende landsgrenzen. Voor het eerst in de geschiedenis van Dutch Pack wordt deelgenomen aan een verpakkingsbeurs in Scandinavië: Pack & Emballage in Öresund, Zweden.

 Dutch Pack levert al diverse bedrijven op de Noordse markten, maar het wordt tijd om ons goed te presenteren aan een breder publiek, en wel op 13 en 14 april 2011.

Naast de vertrouwde folie van de rol, diverse types stazakken en sleeves zullen wij ons voornamelijk richten op onze nieuwe producten:

Stazakken met spout

Stazakken zijn alom vertegenwoordigd, maar steeds meer producten worden afgepakt in een stazak met schenktuit, een zogenaamde spout. Een spout maakt uitschenken en sluiten makkelijk, en is niet alleen geschikt voor vloeistoffen als drank, saus, of zeep, maar ook voor bijvoorbeeld  pasta’s (jam e.d.) of droge producten (suiker).

Box pouch

De Box pouch is een nieuw model stazak en combineert de voordelen van de traditionele doypack en een blokbodemzak. De zak kan uitgerust worden met zipper en is dus makkelijk hersluitbaar, maar blijft ten alle tijde vierkant dus staat strak in het schap en bedrukking blijft mooi zichtbaar. Ruimte en verpakkingsmateriaal wordt zo efficiënt mogelijk gebruikt.

Standaard assortiment

Dutch Pack levert ook een assortiment van stazakken, direct uit voorraad leverbaar. Verschillende modellen, kleuren, maten en extra’s kunnen zijn in kleine aantallen beschikbaar. De zakken zijn geschikt voor diverse toepassingen: koffie, thee, snacks, diervoeding etc.

Mocht u of een van uw collega’s in de buurt van Malmö zijn, dan zien we u graag. Maar ook dichter bij huis zijn we u uiteraard graag van dienst.

Kijk voor meer informatie op www.dutchpack.eu.