HomeNieuwsBedrijven en personenDuFor en Ultrapolymers kondigen samenwerking aan voor de Benelux

DuFor en Ultrapolymers kondigen samenwerking aan voor de Benelux

DuFor en Ultrapolymers zijn onlangs een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de distributie van DuFor's polyesterspecialiteiten voor de spuitgietmarkt. De samenwerking geldt in eerste instantie alleen voor de Benelux. Arjen van Kempen (links), commercieel directeur van DuFor, legt uit: “Deze samenwerking zorgt ervoor dat we meer klanten kunnen bereiken in gebieden waar we nog niet zo goed vertegenwoordigd waren. We hebben een competente partner aan boord gehaald die ons kan helpen met het verkrijgen van een nog betere positie in dit speciale marktsegment.”

“Deze samenwerking is niet alleen een extra afzetkanaal, maar ook een platform om onze gezamenlijk technische en commerciële know-how te delen. We bundelen onze ervaringen betreffende hoogwaardige virgin en gerecyclede materialen”, aldus Arjen van Kempen. Robert Gerressen, Managing Director van Ultrapolymers, voegt toe: “Door deze samenwerking hebben onze klanten, met name die in de Benelux, toegang tot de innovatieve polyesters van DuFor. Deze innovatieve producten, zoals de high flow CumaPET L02 100 and L04 100, zorgen ervoor dat we nog meer oplossingen voor veeleisende spuitgietapplicaties kunnen bieden.”

Ultrapolymers is een toonaangevende distributeur van thermoplastics in de Benelux. Ultrapolymers beschikt over een uitgebreid assortiment van hoog gekwalificeerde grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie. Ook levert het bedrijf klant specifieke compounds. DuFor ontwikkelt, produceert en levert klantspecifieke, hoogwaardige virgin en gerecyclede thermoplastic polyesters voor uiteenlopende en veeleisende applicaties. Beide ondernemingen delen dezelfde filosofie, namelijk het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten gecombineerd met gespecialiseerde technische ondersteuning.

Kijk voor meer informatie op www.dufor.nl.