HomeNieuwsDubbele primeur Domino op Empack Zwolle

Dubbele primeur Domino op Empack Zwolle

domino

Na Brussel toont Domino ook in Zwolle haar nieuwste producten. Bijzonder is de Domino G-Serie printer, de enige TIJ op de markt die kan printen op zowel poreuze al niet poreuze ondergronden, zeer geschikt voor toepassingen in de farmaceutische industrie. De A-Serie plus duo heeft een twinjet printkop en haalt daardoor dubbele snelheden. Deze nieuwe A-Serie plus duo uitvoering is hierdoor zeer geschikt voor o.a. de drankenindustrie.

domino-logoMet de introductie van de Domino G-Serie printer heeft Domino er een uniek exemplaar bij. De printer codeert op zowel poreuze als niet poreuze ondergronden complexe codes op hoge kwaliteit- en snelheid. Domino’s G-Serie TIJ heeft een gebruiksvriendelijke interface voor een simpele bediening. De techniek is schoon en de printer vraagt weinig tot geen onderhoud. Hierdoor is slechts minimale operator aandacht nodig waardoor overheadkosten bespaard blijven en de totale overheadkosten laag zijn.

De G-Serie TIJ biedt een breed scala aan printmogelijkheden en is in staat hoge kwaliteit logo’s, grafische afbeeldingen, barcodes, data matrix codes en teksten te printen met een printhoogte tussen de 0.28 mm en 50.8 mm. Tevens voldoet de printer aan alle eisen die de vernieuwde internationale wetgeving stelt aan de farmaceutische industrie: verhoogde traceability, 2D barcodes en batchcodes. De thermische inkjet printer behaalt een resolutie van 600dpi en snelheden van wel 300 m/minuut. Dus ook zeer geschikt voor productieomgevingen waar hoge snelheid vereist is.

Eveneens een nieuw product is de A-Serie duo plus, uitgerust met een twinjet printkop. De dubbele inktstraal, afkomstig uit één printkop verdubbelt de printsnelheid. Deze inkjetprinter is daardoor uitermate goed toe te passen in de drankenindustrie, voor flessen- en blikjeslijnen, waar gewerkt wordt op zeer hoge snelheden. De A-Serie duo maakt deel uit van de Domino ASerie range die al jarenlang bewijst een bedrijfszekere inkjetprinter te zijn die positief bijdraagt aan een verbetering van de Overall Equipement Effectiveness in de productie.

Stand nummer: 2007

Kijk voor meer informatie op www.domino.nl.