HomeNieuwsVerpakkingenDS Smith wint WorldStar Packaging Award met drie verpakkingen

DS Smith wint WorldStar Packaging Award met drie verpakkingen

DS Smith, een toonaangevende leverancier van duurzame verpakkingen wereldwijd, heeft drie van zijn innovatieve verpakkingsoplossingen gewaardeerd gekregen met een WorldStar Packaging Award 2020. De winnende producten van DS Smith zijn de Tuorekartano Oy-koelkast voor aardappelen, het Food Travel-display van Maggi en de Red Bull Event-auto.

Het eerste project werd ontworpen door het Finse team van DS Smith in samenwerking met klant Tuorekartano Oy en is een alternatief voor plastic aardappelzakken. De tweede en derde prijs werden ontwikkeld door de Duitse verpakkingsstrategen van DS Smith. Het Food Travel-display van Maggi is ontwikkeld in de vorm van gestapelde koffers om trendy bereide maaltijden te lanceren. De Red Bull-evenementenauto is een buitengewoon 3D-display van golfkarton om de attributen van het merk te promoten.

De WorldStar Packaging Award is een van de belangrijkste evenementen van de World Packaging Organisation (WPO) en is een vooraanstaande internationale onderscheiding in verpakkingen. De bindende voorwaarde voor toegang tot de wereldwijde competitie is dat ontwerpen eerst een nationale prijs moeten hebben behaald en dat er veel op het spel staat – met 321 verpakkingsprojecten die deelnemen uit 36 ​​landen.

De winnaars van de WorldStar Packaging Award 2020 worden formeel geëerd tijdens de prijsuitreiking en het galadiner op vrijdag 8 mei.

www.dssmith-packaging.nl