HomeNieuwsBedrijven en personenDS Smith twijfelt aan juistheid boekhouding SCA Packaging

DS Smith twijfelt aan juistheid boekhouding SCA Packaging

DS Smith twijfelt aan de juistheid van de boekhouding van het onlangs door haar overgenomen SCA Packaging. Deze twijfel rees na een anonieme beschuldiging van boekhoudkundige onregelmatigheden. Daarom liet het bedrijf een onderzoek uitvoeren. Hieruit is naar voren gekomen dat de twijfel ongegrond bleek.

DS Smith benadrukt dat ondanks het onderzoek naar de boekhouding de overdracht van SCA Packaging, die in januari voor een overnamebedrag van circa € 1,5 miljard werd aangekondigd, volgens schema verloopt. “Vorige maand werd het bestuur gewezen op anonieme beschuldigingen van onregelmatigheden in de boekhouding van SCA Packaging. Het onderzoek hiernaar is onlangs afgerond en het bleek dat de beschuldigingen ongegrond waren”, aldus een woordvoerder van DS Smith in een artikel op de website Packaging News.

De Britse krant The Times berichtte eerder dat DS Smith zo'n € 180 miljoen minder zou willen neertellen voor de van origine Zweedse verpakkingsproducent. Een woordvoerder van DS Smith laat in reactie hierop weten dat bij de overname zou zijn overeengekomen de definitieve waarde pas in een later stadium vast te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.dssmith-packaging.com.

Bron: The Times/Packaging News