HomeThema'sInterpack 2017DS Smith Packaging Systems toont nieuwe end-of-line machine

DS Smith Packaging Systems toont nieuwe end-of-line machine

DS Smith Packaging Systems is van 4 tot en met 10 mei in Düsseldorf aanwezig op de internationale verpakkingsbeurs Interpack. Hier presenteert DS Smith Packaging Systems haar nieuwe end-of-line machine Combi 150R. De Combi 150R combineert drie modules in één, namelijk een zogenaamde ‘mandrel former‘, een casepacker en een afdichteenheid. Het is een high-speed machine die tot 65 kartonnen dozen per minuut kan verwerken.

Met de Combi 150R kunt u uw omzet vergroten, omdat de machine in staat is dozen van verschillende vormen en formaten in een recordtijd te verwerken. Zo behoren dozen met vier, zes of acht zijden, afgeronde hoeken, trays en zelfs shelf-ready packaging tot de mogelijkheden.

DS Smith Packaging Systems is in staat om end-of-line systemen te leveren die volledig zijn afgestemd op de behoeften van de klant. De oplossingen van DS Smith Packaging Systems zijn geschikt voor diverse markten, van de voedings- en drankensector, tot farmaceutische -, huishoudelijke – en persoonlijke verzorgingsproducten.

Interpack 2017 – Hal 6 – Stand E73

Kijk voor meer informatie op www.dssmith.com.