HomeNieuwsBeurzen en evenementenDS Smith Packaging Benelux exposant op Foodpacking Event

DS Smith Packaging Benelux exposant op Foodpacking Event

DS Smith Packaging Benelux, één van de grootste producenten op het gebied van golfkartonnen verpakkingen, is aanwezig op het Foodpacking Event dat op 9 en 10 oktober aanstaande in de Jaarbeurs in Utrecht wordt gehouden. “Wij willen bezoekers onder andere bekend maken met onze retail ready packaging oplossingen”, aldus Roel van Dommelen, accountmanger DS Smith Packaging. “Daarnaast presenteren we Hybrid³, onze nieuwe eenwegsverpakking voor het efficiënt en veilig vervoeren van vloeistoffen- en semi-vloeistoffen.”

Tot het overige deelnemersveld behoren bijvoorbeeld TNO Triskelion Analytical Research, St-Luc Labels & Packaging, Oerlemans Plastics, Dijkstra Vereenigde, De Koning en Rademakers Industriële Verpakkingen. Alle deelnemende leveranciers worden geselecteerd op hun specialistische kennis en oplossingen voor het verpakken in de Foodsector. Leveranciers delen tijdens dit kennisevent als exposant en via lezingen hun innovaties en oplossingen met de hele keten van verpakken voor de voedingsmiddelenindustrie.

Foodpacking Event is toegespitst op zes thema's: voedselveiligheid, recyclebaarheid, ontwerp & design, gebruiksgemak, minimalisatie van “waste” en intelligente voedselverpakkingen. Deze lopen als een rode draad door het expositieprogramma en de lezingen door exposanten. Daarnaast organiseert het NVC Nederlands Verpakkingscentrum een onafhankelijk congres dat specifiek zal ingaan op (1) het verbeteren van voedselveiligheid via innovatieve verpakkingen, (2) ontwikkelingen in ontwerp & design en (3) het verminderen van voedselverspillingen door efficiënt verpakken. Het NVC legt op dit moment de laatste hand aan de (sprekers) samenstelling van het congresprogramma.

Het Foodpacking Event is interessant voor o.a. marketeers, verpakkingsspecialisten en –technologen, inkopers en leden van directie en managementteams. Zij vinden op dit Event antwoorden op hun vragen die zij per thema hebben op het gebied van verpakken voor de voedingsmiddelenindustrie.

Registreren voor beursbezoek of informatie over deelname kan via www.foodpackingevent.nl.