HomeNieuwsDS Smith ontwikkelt treffende verpakking voor Bake Off Vlaanderen

DS Smith ontwikkelt treffende verpakking voor Bake Off Vlaanderen

In Nederland kent iedereen ‘Heel Holland Bakt', in België is het tv-programma beter bekend onder de naam ‘Bake Off Vlaanderen'. In samenwerking met BergHOFF Belgium heeft DS Smith een unieke ‘mediabox’ ontwikkeld als aantrekkelijke, treffende verpakking voor alle producten van dit razend populaire kookprogramma in Vlaanderen.

Hilde Rutten van BergHOFF Belgium wist precies wat ze wilde, toen ze Edwin Licher (links op foto) van DS Smith tegenkwam op een beurs voor geschenkpakketten in Rosmalen. Het eindproduct moest een treffende, chique verpakking worden die het verhaal van BergHOFF ondersteunde. “Daarnaast moest het product duidelijk de extra attentiewaarde weergeven aan de producten van ‘Bake Off Vlaanderen”, aldus Rutten.

De uitdaging voor DS Smith zat hem vooral in de opdracht om een grote verscheidenheid aan producten aantrekkelijk en goed zichtbaar te verpakken in een grote platte presentatieverpakking. Het uiteindelijke resultaat is een stoere, handzame doos die je eenvoudig kunt meenemen onder je arm.

www.dssmith-packaging.nl