HomeDossiersDesignDS Smith ontwerpt verpakking met smaak voor speciaalbier

DS Smith ontwerpt verpakking met smaak voor speciaalbier

Bier dat met veel creativiteit en passie is gebrouwen, verdient een verpakking die met smaak is ontworpen. Bij DS Smith brengen wij extra leven in de brouwerij met speciale Craft Beer verpakkingen uit golfkarton.

Als toonaangevende producent van golfkartonnen verpakkingen hechten wij net als u aan ambachtelijkheid en veelzijdigheid. Dat ziet u meteen terug in onze verpakkingsoplossingen voor de Craft Beer markt. Of u nu op zoek bent naar omdozen voor 24 flesjes, E-commerce verpakkingen, fustverpakkingen of naar kleurrijke cadeauverpakkingen, wij hebben óf ontwerpen altijd een design dat perfect aansluit bij het unieke karakter van uw bier.

Vanzelfsprekend ontwerpen wij onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk. Als partner van FSC Nederland werken we uitsluitend met materialen van aantoonbaar duurzame oorsprong.

Wij kunnen uw Craft Beer verpakkingen bovendien zo speciaal maken als u zelf wilt. Geen vorm is ons te complex en geen bedrukking te bont. We zetten die druktechniek in die het beste bij uw product hoort. In sommige gevallen zal dat offset zijn, de andere keer flexodruk of preprint.

Wij hebben de expertise in huis om uw bier de beste bescherming en de juiste beleving mee te geven. In zowel kleine als grote aantallen, van dunne en lichte kwaliteiten tot zwaarder dubbeldik golfkarton.

Kijk voor meer informatie op www.dssmith-packaging.nl.