HomeNieuwsBedrijven en personenDS Smith onthult plannen voor Benelux grootste industriële packaging centre

DS Smith onthult plannen voor Benelux grootste industriële packaging centre

DS Smith heeft plannen om van zijn site in Tilburg het grootste centrum te maken voor de ontwikkeling van industriële verpakkingen in de Benelux. Het centrum zal vooral de automotive en chemische industrieën oplossingen bieden en zal bestaan uit nieuwe faciliteiten en een geavanceerd PackRight Centre. Het maakt deel uit van een groot investeringsprogramma voor de Europese Packaging Strategist.

Er staat al een nieuw logistiek magazijn, een uitgebreid scala aan oversized testapparatuur voor heavy duty golfkarton en robots om de unieke Octabin bulkcontainers van DS Smith te produceren. Daarnaast zijn de werkzaamheden aan het XXL PackRight Centre al gestart en zijn er plannen voor een nieuwe geavanceerde high speed verwerkingsmachine voor verpakkingen in zware exportkwaliteit in 2018. Het PackRight Centre, dat gepland is einde dit jaar te openen, zal zich centraal op de site bevinden en stelt DS Smith in staat zijn klanten nog beter te bedienen. De focus ligt op coöperatieve samenwerking.

Sieger Korting, PackRight Centre Manager, legt uit: “De site in Tilburg staat in de branche bekend om zijn innovatie, technische kennis en expertise. Door onze voorzieningen uit te breiden en een PackRight Centre op de site te openen, bouwen we voort op deze troeven en worden we aan de hand van de bewezen PackRight-aanpak nog meer klantgericht en samenwerkend. We zullen bestaande en potentiële klanten nog meer bij de ontwikkeling kunnen betrekken en voor de complete supply chain oplossingen bedenken. Dit zal de prestaties van onze klanten verbeteren en voor ons grote kansen opleveren.”

Pieter Stoevelaar, General Manager Heavy Duty, besluit: “De DS Smith PackRight Centres bruisen van expertise en creativiteit. Met concrete projecten vergroten zij de resultaten van onze klanten. We nodigen onze klanten uit in een dynamische omgeving deel te nemen aan interactieve sessies en workshops, waar onze experts de creatieve hulpmiddelen van PackRight inzetten om tastbare resultaten te behalen.”

“Het doel is om een grondig inzicht in de activiteiten van onze klanten te verwerven om hen geavanceerde oplossingen te bieden die hun kosten verlagen, omzet verhogen of risico's onder controle houden. DS Smith telt intussen 28 PackRight Centres op verschillende locaties in Europa en zal in de loop van het jaar nog eens vijftien Centres openen.”

Kijk voor meer informatie op www.dssmith-packaging.nl.