Home Dossiers E-commerce DS Smith heeft ook verscheidenheid aan verpakkingen voor bloemisterijen

DS Smith heeft ook verscheidenheid aan verpakkingen voor bloemisterijen

De coronapandemie heeft de e-commerce in 2020 radicaal veranderd, misschien wel meer dan ooit in de geschiedenis. Uit prognoses blijkt dat Britse consumenten tegen het einde van dit jaar 141,33 miljard pond online zullen uitgeven. Door deze toename zal e-retail goed zijn voor meer dan 30% van de totale detailhandel in het VK.

Met de komst van de feestdagen en de huidige beperkingen om te reizen om vrienden en familie te bezoeken, wordt het normaal om het gebruik van e-commerce te vergroten. Bloemen zijn waarschijnlijk een van de items die u tijdens de feestdagen wilt verzenden. Er is iets heel speciaals aan het gevoel dat je krijgt als je de deur opent voor iemand met een bos bloemen in de hand.

Bij DS Smith herdefinieert men verpakkingen voor een veranderende wereld. DS Smith past zich aan de huidige situatie aan. DS Smith heeft met ePack een verscheidenheid aan verpakkingen voor bloemen ontwikkeld die geschikt zijn voor bloemisterijen die voor uitdagingen staan ​​met hun verpakkingsstrategie en bezorging.

www.dssmith-packaging.nl