HomeDossiersE-commerceDS Smith biedt verpakkingstesten voor webshops met DISCS

DS Smith biedt verpakkingstesten voor webshops met DISCS

Online orders leggen een geheel andere reis af dan in de traditionele retail en moeten tot wel 50 touch points overleven. Traditionele verpakkingstesten voldoen niet aan de supply chain eisen van e-commerce.

Met DISCS van DS Smith test u de stevigheid van de verpakking, maar ook het effect van kleine designwijzigingen en het weglaten van opvulmaterialen voordat u het verstuurt aan de klant. Elke test wordt afgestemd op uw specifieke eisen, uw specifieke verzendmethode en uw specifieke distributiekanaal.

Deze gepatenteerde testprocedure is genoemd naar de verschillende testonderdelen (Drop, Impact, Shock, Crush, Shake), elk een deel nabootsend die de webshopverpakking aflegt in de complexe e-commerce supply chain. Engineers verwerkten de inzichten van e-commerce klanten en logistieke partners en toetsten deze aan de hand van duizenden tests om tot een definitieve testprocedure te komen die de e-commerce supply chain nabootst.

Naast DISCS biedt DS Smith ondersteuning voor de volgende ISTA-protocollen: 1A, 1G, 2A, 3A, 6-Amazon.com-SIOC Type A, 7D.

www.dssmith.com