HomeNieuwsBedrijven en personenDS 80 Verpakkingsmaterialen wint Business Award Gemeente Veenendaal

DS 80 Verpakkingsmaterialen wint Business Award Gemeente Veenendaal

DS 80 Verpakkingsmaterialen heeft op maandag 20 november 2017 de Business Award Gemeente Veenendaal gewonnen. Het bedrijf kwam als beste uit de bus in haar categorie en mocht tijdens een feestelijke avond in de Basiliek te Veenendaal haar award in ontvangst nemen.

“Een bedrijf dat verpakkingen, winstgevendheid en duurzaamheid een andere dimensie geeft. In de afgelopen jaren heeft dit bedrijf van een bedreiging een kans gemaakt en een bijzondere marktpositie in Nederland gerealiseerd. Een parel binnen de Veenendaalse ondernemingen”, staat te lezen op het oorkonde.

Ter voorbereiding op het evenement vond eind oktober de eerste ontmoeting van de genomineerden, commissieleden en businesspartners plaats bij het Gemeentehuis van Veenendaal. Marianne Zwart en Gijs van den Oever, de directie van DS 80, mochten zich namens het bedrijf presenteren aan de jury middels een pitch van maximaal twee minuten.

“We zijn heel erg trots en willen de gemeente Veenendaal bedanken. En onze klanten, die ervoor zorgen dat we doorgroeien en ons voortdurend stimuleren om het vandaag wéér beter te doen dan gisteren. Dit alles was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de nimmer aflatende steun van het hele team van DS 80. Zij hebben meer dan alleen hun beste beentje voorgezet. In één woord geweldig”, reageren Marianne Zwart en Gijs van den Oever trots.

Kijk voor meer informatie op www.ds80.nl.