DS 80 Verpakkingsmaterialen is toonaangevend als het gaat om kwaliteit en kennis op het gebied van verpakkingen, verpakkingsconcepten en verpakkingsprocessen. Om klanten zo efficiënt mogelijk te kunnen laten bestellen, lanceerde DS 80 onlangs een nieuwe online omgeving. In deze omgeving, bestaande uit een gecombineerde website en webshop, kunnen klanten de meest ideale verpakking selecteren, samenstellen en direct bestellen.

Het omvangrijke en gevarieerde assortiment van DS 80 Verpakkingsmaterialen bestaat uit 350 standaard verpakkingen. Daarnaast kan een klant op een relatief eenvoudige manier een maatwerk verpakking samenstellen. Door de visueel ingestelde webshop wordt bij iedere stap duidelijk uitgelegd welk effect een bepaalde aanpassing heeft op de verpakking. Bovendien wordt getoond hoe de verpakking er uiteindelijk uit komt te zien.

De webshop van DS 80 Verpakkingsmaterialen is, door gebruik te maken van de laatste Magento 2-technologie, naadloos gekoppeld aan de backoffice. Hierdoor kunnen bestellingen meteen verwerkt worden. De online omgeving is geschikt voor zowel bestaande als voor nieuwe klanten. Snelheid is een bijzonder belangrijke factor. Vooral bij bestaande klanten, waarbij de volledige orderhistorie ingezien kan worden, is vandaag bestellen en morgen leveren eerder regel dan uitzondering.

DS 80 Verpakkingsmaterialen biedt naast haar ruime assortiment aan verpakkingen ook informatie over bijvoorbeeld oplossingen voor logistieke verpakkingsprocessen, besparingsadvies, productinnovaties en opvul- en beschermproducten. Met de nieuwe webshop, moderne logistieke middelen en vakkundige medewerkers is DS 80 Verpakkingsmaterialen de ideale verpakkingspartner voor iedere vorm van verpakken.

www.ds80.nl