HomeNieuwsBedrijven en personenDrukkerij De Vries Vouwkartonnage behaalt FSC-certificaat

Drukkerij De Vries Vouwkartonnage behaalt FSC-certificaat

drukkerij-de-vries-logoDrukkerij de Vries Vouwkartonnage B.V., producent van verpakkingen op basis van vouwkartonnage voor zowel de Food als de Non Food industrie, heeft het FSC-certificaat behaald. Bij Drukkerij De Vries Vouwkartonnage staat het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda en met behulp van het FSC-certificaat wil men dit ook uitdragen.

Het FSC keurmerk wil zeggen dat het karton, dat wordt gebruikt voor het vervaardigen van de verpakkingen, is vervaardigd van hout uit verantwoord beheerde bossen.

Recentelijk heeft Drukkerij De Vries aan kunnen tonen dat het bedrijf continue bezig is met het verbeteren van haar processen ter verhoging van de klanttevredenheid door het ISO 9001:2008 certificaat te verlengen. Sinds 1989 is de verpakkingsdrukkerij ISO gecertificeerd. Eerder nog is het bedrijf uitgeroepen tot BESTE LEERBEDRIJF van Nederland, MEEST INNOVATIEVE BEDRIJF van Nederland en ONDERNEMING VAN HET JAAR van Friesland.

Naast het FSC- en ISO 9001:2008 certificaat is Drukkerij De Vries Vouwkartonnage ook in het bezit van het BRC-IoP certificaat. Met het BRC-IoP certificaat voldoet Drukkerij De Vries Vouwkartonnage aan de wettelijke verplichtingen voor het vervaardigen van verpakkingen voor de voedselindustrie ter bescherming van de consument (op het gebied van hygiëne).

Kijk voor meer informatie op www.devries-sneek.nl en/of www.vouwkartonnage.nl.