HomeNieuwsBeurzen en evenementen"Driehonderd exposanten Macropak is haalbaar"

“Driehonderd exposanten Macropak is haalbaar”

Het doel van de beurs Macropak, die van 2 t/m 5 oktober als onderdeel van de Industriële Week zal worden gehouden in Jaarbeurs Utrecht, om 300 exposanten aan te trekken is haalbaar. Dat zei projectmanager Marc Klumper vorige week tijdens een persbijeenkomst van de Industriële week.

Arie Barendregt, commercieel directeur van De Jong Verpakking, benoemde tijdens de persbijeenkomst enkele belangrijke innovaties voor de verpakkingssector. “Er komt een explosie van creativiteit aan op het gebied van materiaal, vorm, kleuren, glossy uitstraling. Dit wordt vooral geïnitieerd door de retail. Daarnaast spelen duurzame verpakkingsmaterialen een belangrijke rol bij veel fabrikanten en opdrachtgevers”, zo zei hij.

Tijdens de Industriële Week in Jaarbeurs Utrecht vinden drie toonaangevende events voor de industrie plaats: Industrial Processing, Industrial Automation & Drives en Macropak. De hele industrie onder één dak. Handig voor de bezoekers, want zij zijn vaak op zoek naar oplossingen voor meerdere problemen binnen hun productieproces.

Kijk voor meer informatie op www.macropak.nl.

Bron: Vraagenaanbod.nl