HomeNieuwsBedrijven en personenDPA: de top van de Nederlandse verpakkingsindustrie verenigd

DPA: de top van de Nederlandse verpakkingsindustrie verenigd

dpa-logoSinds 22 januari jl. kunnen marketeers, verpakkingskundigen en inkopers met hun verpakkingsvragen terecht bij de Dutch Packaging Association (DPA). Inhakend op de trend van nauwere samenwerking tussen bedrijven verenigt DPA de top van de Nederlandse verpakkingsproducenten. Door de krachten te bundelen is een uniek onestop- shop concept voor uw totale verpakkingsontwikkeling gecreëerd. Merkproducenten laten zich door de DPA deelnemers inspireren als het om innovatieve verpakkingen gaat. Met één aanspreekpartner is de ontwikkeling, productie èn levering van uw complete verpakking gegarandeerd.

DPA is een groep van inmiddels acht uiterst innovatieve Nederlandse producenten van primaire verpakkingen. De individuele bedrijven zien netwerken als een belangrijke manier om inspiratie op te doen en innovatieve verpakkingsconcepten te ontwikkelen. De behoefte aan gebruiksvriendelijke verpakkingen stijgt de laatste jaren namelijk sterk. Om aan de gevraagde functionaliteiten te kunnen voldoen zijn vaak meerdere verpakkingsonderdelen nodig, afkomstig van verschillende productiebedrijven. Dat vraagt veel afstemming. Alleen een samenwerkingsverband van topproducenten van primaire verpakkingen kan een interessante partner voor (inter-)nationale merkproducenten zijn. DPA verwacht te groeien tot 12 à 15 unieke bedrijven om alle technieken aan te kunnen bieden.

  • CE-PE Innovaties in golfkarton.High Quality Flexo-/Litho Printing on G,F,E,B and C Flute
  • Flestic Geblazen verpakkingen
  • Kolibri Zelfklevende etiketten
  • Nedupack Gethermovormde displays, verpakkingen, blisters en interieurs
  • PET Power PET verpakkingen
  • Remmert Dekker (Luxe) kartonnen en kunststof vouwdozen
  • Teamplast Spuitgiet verpakkingen en sluitinge
  • Zaanlandia Hoogwaardige functionele blikverpakkingen

Op easyFairs EMPACK presenteren de bedrijven zich voor het eerst gezamenlijk onder de naam DPA. Op stand nummer K1029 zullen alle bedrijven hun laatste ontwikkelingen laten zien, variërend van ultradun golfkarton en innovatieve vouwdozen tot en met maatwerk etiketten, rigide kunststof- en hoogwaardige blikverpakkingen.

Empack Den Bosch 2010 – stand K1029

Kijk voor meer informatie op www.d-p-a.nl.