HomeNieuwsDörr dekselt met hoge snelheden

Dörr dekselt met hoge snelheden

dorr-logoDe onlangs uitgeleverde en met succes in Zwitserland geïmplementeerde Dörr deksel-denestingmachine dekselt 100 schalen per minuut. De denestingmachine vangt in een speciaal ontwikkelde mal de schalen op, ontstapelt de deksels en drukt deze in één beweging aan op de schalen. Om de verschillende hoogtes van de schalen op te vangen is de machine in hoogte verstelbaar. Voor schalen met een andere breedte en lengte zijn wisseldelen verkrijgbaar.

De met servo aangedreven transportband die de aan- en afvoer regelt is ook door Dörr ontwikkeld en vormt met de denestingmachine een eenheid. Zij verplaatst 37.6m/min en is te integreren in  in-line opstellingen. De transportband, voorzien van roestvast stalen ketting  is inclusief retourbaan slechts 40mm dik. Door een speciale techniek kan de schaal tot het allerlaatste moment op de transportbaan voortgestuwd worden. Van essentieel belang wanneer er met deze snelheden wordt gewerkt.

dorr

Dörr exposeert dit jaar niet op de Macropak. U kunt Dörr  Kampen BV bereiken op 038-3314200 of per e-mail op info@dorrkampen.nl.

Kijk voor meer informatie op www.dorrkampen.nl.