HomeNieuwsBedrijven en personenDomino viert opnieuw succesvol jaar op Manufacturer MX Awards

Domino viert opnieuw succesvol jaar op Manufacturer MX Awards

Domino Printing Sciences, een wereldleider in de ontwikkeling en productie van codeer- en markeertechnologie, viert opnieuw een succesvol jaar op de Manufacturer MX Awards met awards in drie prestigieuze categorieën.

Het in Cambridge (VK) gevestigde bedrijf was dit jaar genomineerd voor maar liefst zeven awards, en sleepte de titels ‘Supply Chain Excellence' en ‘People and Skills' in de wacht en een tweede plaats in de categorie ‘Manufacturer of the Year' voor 2019. Dit is het derde achtereenvolgende jaar dat Domino op dit evenement awards heeft gewonnen. Zo won het bedrijf eerder ‘Operational Excellence' in 2018 en ‘Supply Chain Excellence' in 2017.

De Manufacturer MX Awards, die het beste uit de Britse productiesector viert, vond plaats op 14 november en is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt georganiseerd door het tijdschrift The Manufacturer in samenwerking met het Britse Institute of Mechanical Engineers. Het evenement wordt beschouwd als de gouden standaard voor het vergelijken van prestaties in verschillende productiecategorieën.

De awards worden toegekend na een diepgaande en gedetailleerde beoordeling van elk genomineerd bedrijf door groepen juryleden, die elke fabriek bezoeken om processen te inspecteren en gesprekken met het management en het personeel te houden.

Carl Haycock, UK Printer Operations Director bij Domino Printing Sciences: “We zijn met name verheugd over het feit dat we de categorie ‘People and Skills' voor de eerste keer hebben gewonnen. Deze award erkent de ontwikkeling en bijdrage van al onze medewerkers – iets waar veel juryleden en vakgenoten op het evenement vol lof over spraken.”

“Ik ben nog nooit zo trots geweest, niet alleen op het winnen van deze awards maar ook wat vakgenoten hebben gezegd en hoeveel bewondering ze hebben voor de band die het team hier bij Domino heeft. We kijken ernaar uit om bij thuiskomst ons succes te vieren met de rest van het team dat dit mogelijk heeft gemaakt.”

www.domino-printing.com