HomeMachinesEtiketteren en printenDomino speelt in op laatste trends voor coderen en markeren in bakkerijsector

Domino speelt in op laatste trends voor coderen en markeren in bakkerijsector

Domino heeft wereldwijd een reputatie opgebouwd op het gebied van ontwikkeling en productie van codeer-, markeer- en printtechnologieën. Deze reputatie heeft Domino te danken aan het inspelen op de laatste trends, zo ook in de bakkerijsector.

De voedingsmiddelenindustrie maakt een continue groei door. Dat leidt er toe dat er wereldwijd steeds meer eisen worden gesteld aan verpakte voedingsmiddelen. Daarbij is het van belang dat houdbaarheidsdata, barcodes en traceerbaarheidsinformatie duidelijk en nauwkeurig op alle soorten verpakkingen worden geprint. Denk hierbij aan kwaliteitsproducten zoals broodverpakkingen, gebak en biscuits, en verpakte items. Hierbij kunnen, ondanks de geringe hoeveelheden, chemische componenten van inkten migreren naar het voedsel. Voedselveilige inkten tijdens het coderen zijn dus essentieel.

Op dat vlak is Domino naar eigen zeggen marktleider, met een assortiment codeerinkten en -linten die niet alleen geschikt zijn voor de beoogde toepassing, maar die ook volledig voldoen aan alle vereisten voor voedselverpakkingen en de hoge eisen van onze klanten. De inzet voor voedselveiligheid is onderdeel van de waarden en visie van Domino. Domino zorgt ervoor dat u aan de vereisten van nieuwe en gewijzigde regelgeving kunt voldoen, zodat u producten kunt blijven produceren zonder dat u zich hoeft te bekommeren om uw inkten.

Kijk voor meer informatie op www.dominobenelux.com.