HomeNieuwsBedrijven en personenDomino Printing Sciences neemt prestigieuze award in ontvangst

Domino Printing Sciences neemt prestigieuze award in ontvangst

Domino Printing Sciences, ontwikkelaar en producent van technologieën voor coderen, markeren en printen, heeft de toekenning ‘Supply Chain Excellence’ gewonnen op de prestigieuze jaarlijkse The Manufacturer MX Awards. Dit evenement eert de beste Britse fabrikanten en vond onlangs plaats in Liverpool. Het evenement werd georganiseerd door The Manufacturer Magazine in samenwerking met het Institute of Mechanical Engineers.

The Manufacturer MX Awards worden wereldwijd erkend als de gouden standaard voor het benchmarken van prestaties over een reeks van productiecategorieën voor bedrijven van elke omvang. De awards worden toegekend nadat een groep juryleden een diepgaande beoordeling heeft gedaan van de aanmelding van een fabrikant en nadat de juryleden elke fabriek hebben bezocht om daar de processen te bestuderen en te praten met het management en het personeel.

“We zijn zeer verheugd deze award te mogen ontvangen en zijn ons bewust van de hoge kwaliteit van de concurrentie”, aldus Carl Haycock, UK Printer Operations Director. “Deze award is een erkenning van onze investeringen in onze supply chain, in onze mensen en in onze productieprocessen. Investeringen die er voor moeten zorgen dat wij onze klanten de best mogelijke ervaringen bieden. Dat wij in staat zijn om maatwerkproducten van hoge kwaliteit in korte tijd te leveren aan onze klanten overal ter wereld, is iets waar wij terecht trots op zijn.”

www.domino-printing.com